Κορονοϊός

Κορονοϊός: Ενημέρωση προς τους πελάτες μας

 

 

Αγαπητοί μας πελάτες,

 

Καθώς η κρίση της πανδημίας είναι κάτι που αφορά όλους μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ασφάλεια και άνεση σας εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητά μας. Για τον λόγο αυτό οι παρακάτω πρακτικές θα είναι σε ισχύ με το άνοιγμα της σεζόν προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και άνεση κατά την διαμονή σας.

 

 1. Σχολαστική καθαριότητα των δωματίων ( πλύσιμο κλινοσκεπασμάτων στους 70OC, καθαρισμός στρωμάτων με ατμοκαθαριστή, καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με διάλυμα χλωρίνης, καθαρισμός μικρών επιφανειών όπως χερούλια, βρύσες, κεφαλές ντους, τηλεκοντρόλ, μικροέπιπλα και μικροαντικείμενα με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα 70%). Με βαση τα πρωτόκολλα ασφαλείας του υπουργείου τουρισμού και προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανοτητα μεταδοσης του ιου απο πιθανό κρουσμα, η καθαριοτητα καθώς επίσης και η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων για αυτη τη σεζόν θα γίνονται καθε τρεις μέρες. Βασικά ήδη καθαριότητας θα υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο.

 

 1. Τοποθέτηση αντισηπτικών διαλυμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

 

 1. Παροχή γαντιών μιας χρήσης

 

 1. Τραπεζοκαθίσματα εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων σε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους

 

 1. Το πρωινό θα σερβίρεται από το προσωπικό και αυστηρα στον κήπο.

 

 1. H υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι δεν θα είναι διαθέσιμη για αυτή την σεζόν, εκτός και αν είναι απολύτως απαράιτητο. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η μεταφορά πάνω από 2 ατόμων τη φορά και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

 

 1. Προκειμένου να υπάρχει χρόνος για τον επαρκή καθαρισμό των δωματίων, το check in θα γίνεται στις 15:00 αντί για τις 14:00, ενώ το check out στις 11:00 αντί για τις 12:00.

 

 

 

Κανόνες ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται από όλους μας:

 

 1. Τακτικό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών

 

 1. Αποφυγή χειραψιών

 

 1. Αποφυγή αγγίγματος ματιών, στόματος και μύτης

 

 1. Καλύπτουμε το στόμα μας με τον αγκώνα μας σε περίπτωση βήχα ή φτερνίσματος

 

 1. Κρατάμε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο

 

 1. Σε περίπτωση συμπτωμάτων (πυρετός, πονόλαιμος, δυσκολία στην αναπνοή, μυικοί πόνοι, πόνοι στις αρθρώσεις, καταβολή), αποφεύγουμε την επαφή με άλλους και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ενημερώνουμε άμεσα το κατάλυμα και μένουμε στο δωμάτιό μας).

 

 1. Αποφέυγουμε τον συνωστισμό σε κλειστούς χώρους και ιδιάιτερα στον χώρο της υποδοχής (απαγορεύεται να βρίσκονται πάνω από 3 άτομα τη φορά κρατώντας 2 μέτρα απόσταση ασφαλείας).
 2. Κατά την είσοδό μας στον χώρο της υποδοχής είναι υποχρεωτικό να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας.

 

 1. Είναι σημάντικό ο χώρος διαμονής σας να αερίζεται επαρκώς και συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας. Για αυτό το λόγο παρακαλείστε να αφήνετε ανοιχτά παράθυρα όσο μπορείτε.

 

 1. Αποφεύγετε, όσο είναι δυνατόν, την υπερβολική χρήση του κλιματισμού χωρίς να αερίζετε επαρκώς το δωμάτιό σας.

 

Φροντίζουμε την ατομική μας υγιεινή, νοιαζόμαστε, απολαμβάνουμε τις διακοπές μας!!